dijagnostika & popravka & zamena delova & redovni servisi

FORD SERVIS

Servis vozila sa preko 20 godina iskustva i stručnosti! Specijalizovani smo za servisiranje Ford vozila i pružamo širok asortiman kompletih polovnih delova za modele kao što su Fokus, Fiesta, Mondeo, Fusion, C-max, Galaxy, Transit, Ford ka, S max, Ford Kuga i drugi.

Prepustite nama brigu o Vašem autu

Uđite u svet vrhunskog Ford servisa i prepustite nam brigu o vašem vozilu sa sigurnošću i strašću iskusnog tima! Naša specijalizacija obuhvata sve modele Ford automobila, uključujući Fokus, Fiestu, Galaxy, Mondeo, S-Max, C-Max, Ka, Fusion, Kugu i Transit. Naši visoko obučeni tehničari poseduju duboko znanje i iskustvo u pružanju najboljeg servisa i popravke, kako bi vaš Ford automobil uvek pružao vrhunske performanse na putu.

Auto mehaničarske usluge, dijagnosttika i otklanjanje kvarova, zamena delova

Pružamo vulkanizerske usluge, imamo veliki izbor felni i guma u odličnom stanju

Vršimo kompjutersko uočavanje kvarova na vašim FORD automobilima

Naš auto servis Ford nudi širok asortiman usluga za vaš Ford automobil, uključujući dijagnostiku problema, redovno održavanje, zamenu delova i mnoge druge usluge. Naši stručnjaci su vrlo iskusni u popravljanju i održavanju Ford vozila, kako bi vaš automobil radio najbolje što može. Koristimo samo originalne delove kako bismo bili sigurni da vaš automobil ostaje pouzdan i siguran. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i dobili najbolju uslugu za vaš Ford automobil.

Ford servis – samo ispravan auto je siguran auto

Ford servis – samo ispravan auto je siguran auto

U našem auto servisu Ford takođe nudimo i usluge ugradnje delova koje smo dobavili iz našeg auto otpada Ford. Naši stručnjaci će pažljivo ugraditi delove koje ste odabrali kako biste bili sigurni da je vaš automobil popravljen na najbolji mogući način. Svi delovi koje koristimo su originalni i pažljivo provereni kako bi bili sigurni da su u savršenom stanju pre ugradnje u vaš automobil.

REDOVAN SERVIS

REDOVNI SERVIS

U našem renomiranom auto servisu za Ford vozila, posvećujemo se pružanju sveobuhvatnih i kvalitetnih usluga redovnog održavanja, s posebnim fokusom na mali servis i veliki servis. Naš strastveni tim stručnjaka posvećen je očuvanju i poboljšanju performansi vašeg Ford automobila kako biste mogli uživati u besprekornoj vožnji svakog puta.

Mali servis ford automobila

Veliki servis ford vozila

Najbolja odluka

Hajde da zajedno brinemo o Vašem automobilu

REDOVAN SERVIS JE VAŽAN

REDOVAN SERVIS JE VAŽAN

Uz naš redovan servis za Ford vozila, možete biti sigurni da se brinemo o svakom detalju, pružajući vam pouzdanost, sigurnost i dugovečnost vašeg ljubimca na četiri točka. Poverite nam svoj Ford automobil i prepustite ga u ruke našeg stručnog tima koji je posvećen vašem maksimalnom zadovoljstvu i bezbednosti na putu.

Mali servis predstavlja temeljni korak u redovnom održavanju vašeg Ford vozila. Naši visoko obučeni tehničari brižljivo će pregledati svaki aspekt vašeg vozila, od sistema motora do kočnica, filtera i osvetljenja. Osim zamene ulja i filtera, detaljno ćemo proveriti sve vitalne komponente kako bismo osigurali da vaš Ford automobil radi optimalno i efikasno.

Veliki servis, s druge strane, pruža sveobuhvatnu reviziju i održavanje ključnih sistema i delova vašeg vozila. Naši stručnjaci će pažljivo pregledati motor, menjač, vešanje, električne komponente i sve druge važne delove. Ukoliko primetimo bilo kakve nedostatke ili potencijalne probleme, odmah ćemo vam pružiti stručni savet i preduzeti odgovarajuće mere kako bismo obezbedili da vaš Ford automobil ostane pouzdan i bezbedan na putevima.

Naš auto servis za Ford vozila koristi najnovije tehnologije, alate i originalne delove kako bismo vam garantovali vrhunsku kvalitetu servisa. Njegujemo strast prema Ford vozilima i ponosimo se dugogodišnjim iskustvom u radu s ovom markom. Naš cilj je da svaki korisnik naših usluga napusti naš servis sa potpunim poverenjem u svoj Ford automobil i sa osmehom na licu.

Poverite nam održavanje vašeg Ford vozila i pružite mu najbolju negu koju zaslužuje. Naš tim stručnjaka će se brinuti o svakom detalju i pružiti vam vrhunski servis koji će produžiti životni vek vašeg Ford automobila, poboljšati performanse i osigurati vašu bezbednost na putu.