U ponudi imamo auto delove za ford fiestu 2002 – 2009 i modele od 2008 do 2011 godišta. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom.

O ford fiesti

U vreme kada cene goriva konstantno rastu, automobili niske potrošnje ponovo su aktuelni. Ford Fiesta je jedan od modela ako Vam je primarni izgovor za kupovinu novog auta potrošnja goriva. Ford Fiesta je mali gradski auto koji će vam biti dovolojan za standardne odlaske u kupovinu i svakodnevno na posao. Sigurnosna oprema koju poseduje, pouzdanost i niska potrošnja su osobine ovog modela Forda.
Ford Fiesta je automobil koji iza sebe ima dugu istoriju.  Polovna Fieste alternativa pri izboru štedljivog gradskog auta i po pitanu auto delova. Ford se tokom dugogodišnje proizvodnje Fieste, ovaj mali automobil ponudio u raznim varijantama, bilo da su u pitanju različiti modeli motora, nivoima opreme ili karoseriji sa troje, odnosno petoro vrata. U takvoj ponudi uvek se nađe za svakoga ponešto, pa je tako Ford Fiesta jedan od zastupljenijih modela na našem tržištu.

Ford Fiesta auto za gradsku vožnju

ford fiesta

Možda nezasluženo Ford je u senci drugih proizvođača, ali ipak se mora priznati da je Ford poznat prema dugotrajnosti svojih modela. Najbolji izbor za gradsku vožnju, je model Fieste turbodizel 1.4  snage od 68 KS jer ima sasvim zadovoljavajuće performanse. Sistem sa direktnim ubrizgavanjem goriva ima potrošnju koja prema fabričkim podacima u proseku iznosi 4,9 l/100 km. Ipak razlika između prakse i teorije uvek postoji, tako da ipak troši malo više, ali reč je i dalje o doista niskim vrednostima. S dieselskim motorm Fieste nebi trebalo biti nikakvih problema dugi niz godina. Ko ih bude obratite se nama jer mi imamo polovne auto delove za ford. Ako imate benzinac i ako Vam se kontrolna lampica na instrument tabli ne gasi nakon startovanja motora, pravac servis i  naručite auto delove kod nas.

Ručni menjač sa 5 stepeni prenosa  je kvalitetno urađen i ne treba da predstavlja problem. Uostalom, Ford  kao proizvođač je poznat prema solidnoj izradi menjača čija je odlika kratak hod i preciznost. S obzirom da se radi o automobilu koji kupujemo zbog  gradske vožnje, Ford Fiesta se odlikuje udobnošću tako da neravnine na našim putevima nećete osećati. Dužina trajanja šasije je solidna, što ipak zavi od slučaja do slučaji i naravno kako je prethodni gazda postpao sa autom.