Polovni auto delovi za ford fokus 2005 – 2011. Ford Fokus 2 je model forda koji je predstavljen 2005. godine. Redizajniran je 2008, a trenutno je jedan od popularnijih polvnih vozila u prodaji. Ford fokus je počeo da osvaja tržište 1998 godine kada se predstavljen ka naslednik forda escorta koji je već odavno bio tehnološki prevaziđen. Prva generacija je napravila bum na tržištu, dok je druga koja se prodaje od 2005 godine, i pored odličnih rezultata u prodaji, bez neke velike pompe i skoro neprimećeno pojavila u prodaji.

ford fokus 2005

ford fokus 2005

Ford Fokus 2 je redizajniran 2007 i predstavljen je na s Salonu u Frankfurtu, a na tržištu u Srbiji se prodaje od zime 2008. godine.

Fokus II je promenio unutrašnjost koja dosta podseća na Ford Mondeo, centralna konzola i instrument tabla imaju noviji i dinamičniji izgled. Kvalitet izrade i kvalitet materijala je na mnogo višem novou, ali je zamerka u plastici gde je velika razlika između modela sa osnovnom opremom i modela koji ima full paket opreme. Kabina je velika i prostrana, što ga i profiliše kao porodični auto.

U slučaju da vam zatreba zamena nekih delova za auto, obratite se nama imamo polovne auto delove za ford fokusa 2.